Pronašao nekog ko mu ne može reći ne: Dvije godine u vezi sa lutkom, sada je i ženi | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Pronašao nekog ko mu ne može reći ne: Dvije godine u vezi sa lutkom, sada je i ženi

Izvor: klix.ba | Datum:02.05.2019.

Džoji Moris je 29-godišnjak koji je već dvije godine u vezi sa lutkicom RoboTrolla. "Izlaze" od 2017. godine kada ga je mali robot osvojio zadovoljnim osmijehom i ružičastom kosom.


On je od svoje desete godine svjestan da ga privlače objekti, i da je "Objectum Sexualis" - osoba koju privlače nežive stvari. Prije RoboTrolla izlazio je sa lampom, transformerskim kamionom i figuricom za noć vještica. Za njih je brzo izgubio interes te veze nisu potrajale.

"Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao deset godina jer sam želio biti prijatelj sa lampom u školi. Učiteljica je saznala za naš odnos i odnijela lampu, a ja sam ostao zbunjen. Kasnije sam se zaljubljivao u druge stvari, a jedna od njih je i transformer 'Optimus Prime' kada je u svojoj kamionskoj opremi", kaže Joey.

Svoju sadašnju ljubav naručio je preko eBay-a za 20 dolara, te ističe kako ga budućnost s lutkom veoma veseli. Vodiće je sa sobom na odmor, a planira je i oženiti. 

"Na stranici koju sam pretraživao bilo je mnogo trolova, a kada sam ugledao RoboTrolla, bio sam oduševljen. Njegov izgled lica me privukao, imao je zadovoljan osmijeh. Odmah sam znao da je to ljubav, jer mi je srce s njim bilo na pravom mjestu", kazao je.

Istakao je kako mu je drago što ga njegova porodica i prijatelji prihvataju takvog kakav jest, a kako se njegove veze ne sviđaju svim prolaznicima. 

"Moja mama ne razumije moje osjećaje, ali se trudi da ih prihvati. Ipak, mnogi se ne slažu s mojim izborima, govore mi kako je moja želja mentalna bolest i kako se ponašam kao zvijer. Trudim se distancirati se od tih ljudi jer sam sretan u svojoj vezi. Zadovoljan sam svojom seksualnošću", zaključio je Morris.

Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: