Spakovali kofere i pravac u Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Spakovali kofere i pravac u Trebinje

Izvor: Herceg tv | Datum:13.08.2019.

Gdje Novosađani idu na odmor? Pa, logično, u Trebinje.

Tako najbolje možemo opisati situaciju kada su radnici jedne novosadske radnje uzeli kolektivni godišnji odmor, spakovali kofer i pravac u Trebinje. Ni po cijenu zatvorene radnje nisu htjeli da se odreknu uživanja u ovom pravom malom mediteranskom gradiću, kome jedino nedostaje more. Ali ko želi more, ni ono nije mnogo daleko, ili jednostavno mogu otići na neko od popularnih trebinjskih kupališta. 

Ovakve situacije su najbolji dokaz da Trebinje mnogi vole. Nebrojeno puta je ponovljeno da onaj ko jednom dođe, sigurno će mu se ponovo i vratiti, jer naš grad je grad koji ima dušu, grad u kome se osjeća duh mediterana, grad koji krasi najljepše nebo na svijetu, rijeka, kulturna blaga, divna tradicija i ljudi koji svojom gostoprimljivošću i domaćinskim ponašanjem čine da Trebinje svake godine privlači sve više posjetilaca...Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: