Zaradite i do 10.000 evra samo preseljenjem u neki od ovih gradova | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Zaradite i do 10.000 evra samo preseljenjem u neki od ovih gradova

Izvor: Agencije | Datum:04.09.2019.

Ukoliko je nekome potrebna velika promjena, moguće je da su slijedeći gradovi idealno riješenje.


Veliki broj gradova gubi stanovništo jer nema dovoljno posla, novca, mogućnosti... A postoje i oni koji su toliko željni stanovnika da bukvalno plaćaju onima koji žele da se dosele.

Početi sve ispočetka i zaraditi uz to je moguće, ukoliko se odlučite za početak u nekom o ovih gradova. Širom svijeta postoje mjesta koja obezbjeđuju velike sume novca za nove stanovnike.

Često se mogu čuti uzdasi onih koji su tek došli na odmor i pomislili “Kako bi bilo divno živjeti kraj mora”. A to more je možda i bliže nego što se čini.

Antikitera je ostrvo u Grčkoj koje nije turistički popularno. Nalazi se u blizini Krita, a svo stanovništvo je naseljeno u mjestu Potamosu. Kako bi se podmladilo stanovništvo, gradu su potrebne porodice koje bi dobile kuću, zemljište i 500 evra mjesečno prve tri godine.

Tulsa je grad u Oklahomi koji nudi 10.000 dolara onima koji su spremni da se zaposle u tom gradu na bar godinu dana.

Odabrani kandidati će se preseliti u nove stanove gdje će plaćati samo 33 odsto stanarine. Režije će biti besplatne prva tri mjeseca, a sve to plaća grad u želji za ambicioznom radnom snagom.

Preseljenje u italijanski grad Lokana može vam donijeti 9.000 evra. Ovaj grad je prošlog vijeka imao 7.000 stanovnika, a danas svega 1.500, pa gradonačelnik radi sve da dovede ljude u Lukano.

Postoje dva uslova koja se moraju ispuniti, da godišnja zarada bude najmanje 6.000 evra i da imate dijete. Grad nalazi u nacionalnom parku, pa nudi mnoštvo mogućnosti.

I sicilijanski grad Sambuka je odlučio da spasi grad od nestajanja prodajom nekretnina za 1 evro. Pošto je grad vlasnik kuća i stanova, svi koji to žele mogu kupiti nekretnine po povoljnoj cijeni.

Ono što stanari moraju da učine jeste da ulože u svoje nove domove 15.000 evra u naredne tri godine, pri doseljenju da daju 5.000. Ipak, ta cijena je sitnica kada shvatite da živite na Siciliji.

U želji da postane inovacijski centar Južne Amerike, Čile već nekoliko godina poziva zainteresovane iz cijelog svijeta da se presele i razviju svoj biznis u toj državi. Oni koji bi došli dobili bi mentore, vize, dobre uslove za rad i podsticaj od 10.000 dolara.

To su razlozi iz kojih mladi sve češće uzimaju Čile u obzir kada razmišljaju o odlasku u inostranstvo, piše Pun kufer.Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: