Nevjerovatno realistične lutke ruskog umjetnika (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Nevjerovatno realistične lutke ruskog umjetnika (FOTO)

Izvor: SRNA | Datum:23.01.2016.
Ruski umjetnik Mihail Zajkov je pravljenje lutaka usavršio do te mjere da njegove kreacije djeluju kao da su minijaturni živi ljudi.

Ruski umjetnik pravi realistične lutke (foto: www.instagram.com/ michael_zajkov) - Često se dešava da umjetnik koji voli svoj posao usavrši svoju veštinu toliko da prevaziđe i sopstvena očekivanja.

To je slučaj sa Mihailom Zajkovim koji pravi nevjerovatno realistične lutke.


Ruski umjetnik pravi nevjerovatno realistične lutke /FOTO:Instagram/ Lica njegovih lutaka djeluju toliko stvarno da imate utisak da će početi da prave grimase dok gledate njihove snimke na Instagramu.

Zajkov je diplomirao na Kubanskom državnom univerzitetu Rusije 2009. godine, a od 2010. do 2013. radio je u lutkarskom pozorištu.


Ruski umjetnik pravi realistične lutke /FOTO-Instagram,M.Zajkov/ Proslavio se na izložbi "Art Dolls", koja je 2013. održana u Moskvi. Za izradu svojih lutaka koristi polimersku glinu, ručno bojeno staklo iz Njemačke za oči i francuski moher za kosu.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: