NAJSKUPLJI SAPUN na svijetu napravljen od zlata i dijamantskog praha (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

NAJSKUPLJI SAPUN na svijetu napravljen od zlata i dijamantskog praha (VIDEO)

Izvor: ZANIMLJIVOST DANA | Datum:18.12.2020.

Mala porodična fabrika "Bader Hassen & Sons", koja proizvodi sapun od 15. veka počela je da prodaje i prave najskuplji (pločicu) sapun na svetu.

Cena ovog najskupljeg luksuznog sapuna na svetu je 2.800 dolara!

Brend ručno rađenog sapuna Khan Al Saboun koji su kreirale Bader Hassen & Sons, fabrika sapuna u Tripoliju u Libanu, proizvodi razne luksuzne sapune i proizvode za negu kože koji sadrže esencijalna ulja i prirodne mirise.

Ovi luksuzni sapuni se prodaju u nekim od najekskluzivnijih prodavnica u Dubaiju i UAE, ali njegov najskuplji proizvod nudi se samo posebnim gostima i značajnim ličnostima.

Prvi put napravljen su napravljeni 2013. godine, kao jedinstveni poklon prvoj dami Katara, najskuplji sapun na svetu sadrži zlato i dijamantski prah i po navodima košta 2.800 dolara.

Još 2015. godine, kada je BBC prvi put predstavio najskuplji sapun na svetu, objavljeno je da je luksuzni proizvod grube teksture zbog dijamanta i zlatnog praha, ali Amir Hasen rekao je da ne šteti koži i opisao je koristeći ga kao užitak za čula.

"Ta vrsta sapuna pretvara vaš tuširanje iz dnevne rutine u zadovoljstvo. To nije samo najskuplji sapun na svetu, jer je napravljen samo od zlata i dijamanata, zaista je nešto posebno, ima psihološki i duhovni efekat na čoveka.“, rekao je Hasen.

Prema Al-Ainu, najskuplja sapun na svetu sadrži 17 grama zlata od 24 karata, nekoliko grama dijamantskog praha, čisto maslinovo ulje, organski med, datulju.

Ostalo je nejasno da li se nudi samo određenim ljudima ili neko može da ga naruči.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: