Soda bikarbona ubija Kandidu i pomaže vam da se riješite ove gljivice | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Soda bikarbona ubija Kandidu i pomaže vam da se riješite ove gljivice

Datum:29.01.2021.

Kandida može da dovede do ozbiljnih zdravstvenih problema, pa čak i smrtnog ishoda. Prodiranje ove gljivice u krv osobe sa oslabljenim imunitetom može životno da ugrozi.

Može se koristi i kao terapija ili kao dodatak glavnoj terapiji. Naučnici su uspjeli da dokažu preko 70 različitih, korisnih osobina soda-bikarbone. Širok je spektar njenog djelovanja, a svakako je najznačajiniji onaj vezan za zdravlje.

Može se koristi sama ili u kombinaciji sa drugim sastojcima. Sa drugim sastojcima djelovanje soda-bikarbone može biti još izraženije i efikasniije.

Soda bikarbona za kandidu u ustima
Lijek se priprema tako što se u jednoj čaši od 200 mililitara rastvori doza farmaceutske sode bikarbone. Napravite rastvor pa ujutru i uveče ispirajte usta i grlo rastvorom, pa pljunite. Za naslage u ustima kod beba, sterilnu gazu stavite na prst, pa umočite u rastvor sode bikarbone i prelazite lagano prstom preko jezika.

 


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: