Ovaj jednostavni trik će skinuti godine s vašeg lica | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Ovaj jednostavni trik će skinuti godine s vašeg lica

Izvor: https://www.minimagazin.info/ | Datum:17.11.2021.

Korektor se čini kao jedan od veoma jednostavnih proizvoda za upotrebu. Ispod očiju nanesete par tačkica i izjednačite i – gotovo – imate besprijekornu kožu bez tamnih kolutova i nepravilnosti, zar ne? Pogrešno!

Zapravo, postoji trik nanošenja korektora koji vaše lice čini mladolikijim, isticanjem prednjeg dijela lica. A veoma je jednostavan.

Prvi korak je da nanesete korektor. Nanesite ga nakon što nanesete prajmer i puder. Umjesto da “crtate” tačkice ili linije ispod očiju, korektor nanesite tako što ćete ispod oka nacrtati trougao. Nježno ga izjednačite pomoću spužvice i to tapkanjem.

Zašto je ovo dobro i efikasno? Upravo ova tehnika nanošenja i izjednačavanja korektora pomaže vam da na najbolji način posvijetlite lice i privučete pažnju na vaše oči. A to je i najbolji način da izgledate mnogo mladolikije i svježije.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: