Medenjaci Margarite najslađi novogodišnji pokloni (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Medenjaci Margarite najslađi novogodišnji pokloni (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:25.12.2021.

Pred nama su novogodišnji i božićni praznici, za mnoge najljepši dani u godini. Pripemaju se proslave, spremaju pokloni za najmilije, ukrašavaju domovi i praznične trpeze. Praznika nema bez ukrasa, poklona i kolača, a ove tri stavke ujedinila je u medenjacima mlada Maragarita Kašiković. Ova Ruskinja, udata u Bileću svoju medenu čaroliju iz hobija razvija u mali biznis.


 

Sa sjevera Rusije, na jug Srpske, Margarita je došla zbog ljubavi. Nakon završenih studija u Rusiji i Finskoj, koja je od njenog rodnog grada udaljena svega tri sata vožnje, sudbina je dovela na crnogorsko primorje, gdje je upoznala, kako kaže ljubav svog života.

Za Margaritinu medenu čaroliju već su čuli mnogi, širom BiH, a slatki apketi iz Bileće stižu na sve adrese. Posla je u ove pretpraznične dane dosta, ali Margo sve stiže. Osmjeha i pozitivne energije u njenom domu ne nedostaje.

Opširnije u prilogu:


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: