Objavljen specijal povodom 20. rođendana ''Harija Potera'' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Objavljen specijal povodom 20. rođendana ''Harija Potera''

Izvor: RTRS | Datum:02.01.2022.

HBO Max je predstavio dugo očekivani specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" koji je ujedinio glumce i producente tog popularnog filmskoj serijala.


 

Specijalna epizoda na ekrane vraća popularni trio Danijela Redkliha, Emu Votson i Ruperta Grina, koji su utjelovili Harija Potera, Hermionu i Rona Vizlija.

Specijal donosi intervjue s glumačkom ekipom koja je glumila u osam filmova o Hariju Poteru tako da su se na jednom mjestu okupili Tom Felton (Drejko), Ralf Fajns (Lord Voldemort), Imelda Stenton (Dolores Umbridž), Geri Oldman (Sirius Blejk), Metju Luis (Nevil Longbotom) i brojni drugi likovi iz tog serijala.

"Ne mogu prestati plakati", "Ovo je tako emotivno", "Prijateljstvo između njih je najljepša stvar ikada", samo su neki od komentara.

- Prošli smo nevjerovatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odaće počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknao živote – od talentovane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije, izjavio je ranije Tom Ashajm, predsjednik studija "Vorner Bros", koji stvara sadržaj za djecu i mlade.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: