Mask: Tviter će uvijek biti besplatan za obične korisnike | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Mask: Tviter će uvijek biti besplatan za obične korisnike

Izvor: RTRS | Datum:04.05.2022.

Najbogatiji čovjek na svijetu Ilon Mask izjavio je da će Tviter uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo da dođe do promjene u cijenama za komercijalne i državne korisnike.
 
- Tviter će uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali će doći možda do manje promjene u cijenama za komercijalne i državne korisnike - naveo je novi vlasnik Tvitera.

Iz kompanije Tviter odbili su da komentarišu bilo šta na ovu temu, nakon što ih je kontaktirao Rojters.

Mask je počeo sa prijedlozima o promjenama na Tviteru prošlog mjeseca.

Nakon što je dodao ovu društvenu mrežu na listu kompanija koje posjeduje, Mask je rekao da je želio da poboljša platformu sa novim opcijama, da promijeni određene algoritme, izbaci botove i verifikuje svačiji nalog.

Prošlog mjeseca, prije nego što je postigao dogovor o kupovini Tvitera, Mask je predložio nekoliko promjena u usluzi premijum pretplate Tviter Blu, uključujući smanjenje cijene.

On je, takođe, u ponedjeljak izjavio da će načiniti transparentnim način na koji se promovišu ili degradiraju određeni tvitovi, kao i da će učiniti da Tviterov softver bude dostupan za javnu kritiku.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: