Navijač Crvene Zvezde pronašao platna karticu Novaka Đokovića | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Navijač Crvene Zvezde pronašao platna karticu Novaka Đokovića

Izvor: herceg tv | Datum:30.03.2023.

Novak Đoković izazvao je pravo oduševljenje na večerašnjoj utakmici između Crvene zvezde i Valencije odigranoj u Beogradu. Novak Đoković je bez ikakve dileme najveći sportista iz Srbije koji se ikada pojavio.

Iako na terenu često zna biti poprilično žestok, van njega je Đoković izuzetno dostupan i miran.

 
To je pokazao i na utakmici Crvene zvezde i Valencije. Izdvojio je Novak poprilično vremena za fotografije s navijačima i sve je izuzetno mirno odradio.

U jednom trenutku su mu prišla trojica mladića koji su mu nešto rekli, a on im je uzvratio:

“To ste vi momci, Svaka čast, hvala vam puno”, a zatim mladiću krišom dao 100 eura što su kamere zabilježile.

U pitanju je mladić inicijala U.G. navijač Crvene zvezde koji je otkrio kako se sve desilo. Naime, on je sa društvom u šumi blizu dvorane pronašao Novakovu platnu karticu, a obezbjeđenje u hali je dopustilo ovoj simpatičnoj grupici da priđe do parketa i vrati teniseru karticu.

Kada su prišli, Novak se obradovao i srdačno ih pozdravio, što može i da se vidi na snimku.

 

“To ste vi momci!”, poručio je Đoković mladićima, koji su od njega zatražili fotografiju.

Međutim, dobili su i više od slike sa najboljim teniserom svijeta, iako se tome nisu ni nadali. Novak je iz džepa izvadio 100 eura koje je u znak zahvalnosti predao mladim navijačima Crvene zvezde. Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Poznato je da je Đoković zaradio ogromne svote novca tokom fenomenalne karijere i da samo od jednog turnira na njegov račun “legne” pravo bogatsvo. Na neki način, ovi dobro vaspitani momci Novaku su u pojsed “vratili milione”.
 


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: