Rus prodao mačka za 78.000 evra | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Rus prodao mačka za 78.000 evra

Izvor: Zanimljivosti dana | Datum:30.01.2017.

Jedan Rus je uspio da proda svog mačka Čarlisa za nevjerovatnu sumu, cijelih 78.000 evra. Tajna ove nevjerovatne cijene krije se u tome što Dmitrij, sada već njegov bivši vlasnik, tvrdi da mačak Čarlis Utkins ima natprirodne sposobnosti. 

Zbog toga je i uspio da ga proda jednoj vidovnjakinji iz Novosibirska.

macak 78 hiljada evra

"Tjerao me je da činim stvari koje nisam htio. Znao sam se probuditi u pet ujutro s ogromnom željom za ribom ili kobasicama, hranom koju zapravo prezirem. Tako snen sam odlazio u prodavnicu, a po povratku sam sve što sam kupio servirao njemu. Kako bi Čarlis jeo, tako bi u meni glad prestajala" ispričao je Dmitrij. Rus je dodao da je zaključavao mačka, ali ni to nije pomoglo.

"Čarlis nam je pokazao da može da se stvori gdje god želi", rekao je Dmitrij. On je mačka nasledio od tetke nakon što je umrla.

Njegova nova vlasnica, vidovnjakinja, kada je došla da ga kupi donijela je neke uređaje s kojima se uvjerila da mačak zaista posjeduje neobične moći.

Na kraju pogledajte kako izgleda mačak Čarls koji košta 78 hiljada evra:



Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: