Kako da se riješite glavobolje na prirodan način | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Kako da se riješite glavobolje na prirodan način

Izvor: NEZAVISNE | Datum:22.11.2023.

Stručnjaci tvrde da primjenom ovog pristupa dolazi do poboljšanja cirkulacije, što rezultira pojačanim protokom krvi širom tela.

 Kada vas zadesi neizdrživa glavobolja, a konvencionalni lijekovi ne donose olakšanje, možete isprobati ovu dokazanu metodu koju su generacije prije nas koristile s uspjehom.

Potrebna vam je jednostavna oprema koju većina domaćinstava ima - lavor napunjen toplom vodom i jedan tanji peškir ili maramica natopljeni hladnom vodom.

Postupak je sledeći: potopite noge u lavoru s toplom vodom, dok istovremeno glavu umotate hladnim peškirom. Važno je zadržati noge u lavoru dok se voda postepeno ohladi, a isto pravilo važi i za hladan peškir oko glave. Ovaj jednostavan ritual neka traje dok osjetite da vam je olakšanje ili dok se voda u lavoru ne ohladi. Vjerujte, rezultati ovog prirodnog pristupa mogu vas iznenaditi brzinom i efikasnošću. Ova starinska metoda može vam pružiti izuzetno zadovoljstvo, a istovremeno omogućiti opuštanje i relaksaciju.

 


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: