Otac kćerki napravio svemirski brod od kartona | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Otac kćerki napravio svemirski brod od kartona

Izvor: Nezavisne novine | Foto: Nezavisne novine | Datum:08.06.2017.

Kada je riječ o školskim projektima, neki roditelji daju sve od sebe kako bi njihovo dijete imalo najbolji izum u školi.

Otac kćerki napravio svemirski brod od kartona

Tako je uradio i Džon Stodard kada je za kćerku napravio nevjerovatan svemirski brod od kartona, kojim je iznenadio sve učenike i nastavnike u školi.

Stodard je napravio repliku svemirskog broda iz kultnog nastavka "Ratova zvijezda" "The Empire Strikes Back", koji je snimljen tokom osamdesetih godina prošlog vijeka.

"Učenici i roditelji na kraju svake godine od kartona i drugih materijala prave autiće ili svemirske brodove u kojima će sjediti njihovi mališani i gledati film posljednjeg dana škole. Moja kćerka već drži rekord u ovim izumima", rekao je Stodard.

Za kreiranje svemirskog broda, Stodard je koristio karton, selotejp i gumiranu traku kojom je ojačao razne dijelove i rubove. Kada je kreirao tijelo broda, obojio ga je u sivo i dodao nekoliko narandžastih traka. Na kraju je dodao i nekoliko oštećenja kako bi brod izgledao baš kao iz "Ratova zvijezda". Rezultat je nevjerovatno srećna šestogodišnja djevojčica koja je na trenutak proživjela scene iz svog omiljenog filma.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: