Nevesinje: Šipovac presjekao vodovodne cijevi na rekonstruisanom opštinskom objektu - oštra reakcija SNSD-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinje: Šipovac presjekao vodovodne cijevi na rekonstruisanom opštinskom objektu - oštra reakcija SNSD-a

Izvor: Hercegovina press | Datum:01.06.2018.

Iz nevesinjskog SNSD-a uputili su danas čitav niz optužbi na predsjednika kluba odbornika SDS-a u lokalnom parlamentu Anta Šipovca, koji je, kako kažu, zarad ličnih interesa i nekoliko stotina maraka presjekao vodovodne cijevi na tek rekonstruisanom gradskom objektu, a sve kako bi u svojoj privatnoj kući zadržao poštu koja mu mjesecima plaća kiriju, a koja treba da preseli u obnovljeni opštinski objekat u Odžaku.

Prvo je, kažu, za vrijeme mandata SDS-a ciljno uništavano javno dobro, kada je zgrada mjesne zajednice potpuno devastirana, a potom je institucije preselio u svoju kuću i naplaćivao im kiriju. Sad je otišao i korak dalje. Odlučio je da se obračuna sa sistemom, na svoj vandalski način.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CJELOSTI:

Nije bilo dovoljno Antu Šipovcu šefu odbornika SDS – a i nekadašnjem predsjedniku ove partije u Nevesinju što je potpuno svjesno dozvolio da se zapusti i devastira opštinski objekat u najvećoj mjesnoj zajednici Odžak, i što je besramno naplaćvao kiriju pošti koja je usljed neuslovnosti iz opštinskih prostorija prešla baš u Antovu kuću u komšiluku, nego se drznuo da zarad uskih ličnih interesa oskrnavi javnu imovinu.
Šipovac očito ne podnosi rad i red, pa tako nije mogao podinijeti ni trud nove nevesinjske administracije koja je rekonstruisala zgradu mjesene zajednice Odžak i privela je namjeni. Najviše ga je izgleda zaboljelo to što bi mogao ostati “kratak” nekoliko stotina maraka kirije od pošte, pa je vandalski iskopao priključak za vodu na obnovljenoj zgradi.
Da li je to, šefe odborničkog kluba SDS – a, borba za bolje i ljepše Nevesinje? Da li je to djelovanje u korsit zajednice? Da li je to primjer za našu djecu i omladinu?
Šipovac je ovim vandalskim činom dokazao da se i u svojoj kući i u mjesnoj zajednici i u lokalnom parlamentu zalaže samo za jedno – svoj lični interes, i da je zarad istog spreman na sve.
To što je presjecanjem cijevi mještanima napravio veću štetu, od kirije koju prima njega nije briga.
SNSD mu poručuje da ih neće spriječiti da nastave sa obnovom ne samo ove zgrade, već brojnih objakata, sa dobrim idejama i realizacijom projekata.
Mi smo četiri godine bili konstruktivna opozicija. Nijednim svojim potezom nismo željeli da ugorizmo dobre ideje i projekte SDS – a, ali njih na žalost nije bilo jer su “kolo vodili” Šipovac i slični njemu, a njihova je deviza jasna.
Poručujemo Vam da je Vaše vrijeme prošlo. Stigli su ljudi sa idejama, spremni da rade i da grade. Poručujemo Vam i da ćete od sada za svaki vandalski čin odgovarati, kako građanima Nevesinja tako i nadležnim institucijama.


OO SNSD NEVESINJE


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: