OK Ljubinje BANKOM zasluženo ide dalje, ŽOK Leotar se vraća jačim treninzima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

OK Ljubinje BANKOM zasluženo ide dalje, ŽOK Leotar se vraća jačim treninzima

Izvor: Herceg TV | Foto: ŽOK Leotar | Datum:04.02.2018.

Iako su prije više od mjesec dana uspjeli da pobijede ekipu iz Ljubinja, u prvom krugu juniorskog prvenstva, danas ipak nije bilo snage za preokret. U prvoj utakmici današnjeg turnira koji je održan u Ljubinju, ŽOK Leotar izgubio je od domaćina rezultatom 3:0 (25:12, 25:18, 25:22).


Loša igra u prvom setu, veliki broj grešaka, nedostatak energije, odredili su tok čitavog meča. Do kraja je viđena nešto bolja igra, ali nedovoljno za bolji rezultat.

"U drugoj utakmici, odmah nakon prve, igrali smo protiv ŽOK “Gacko”. Uprkos vođstvu u prvom setu 23:19, isti smo izgubili 23:25. Naredna dva riješili smo u svoju korist i poveli 2:1 (25:23, 25:12). U četvrtom i petom opet pad i igra iz prve utakmice, pa odbojkašice iz Gacka prave preokret i dobijaju meč rezultatom 3:2 (25:17, 15:4)", kaže Mišo Pešić jedan od trenera OK Leotar.

Na kraju su odbojkašice iz Ljubinja, u trećoj utakmici, pobijedile ŽOK “Gacko” rezultatom 3:0 i zasluženo ostvarile plasman na finalni turnir u konkurenciji juniorki.

Pešić zaključuje da njihovim odbojkašicama preostaje da nastave sa treninzima i pripremama za predstojeća takmičenja u Drugoj ligi i Ligi pionirki RS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: