Škola upriličila prijem za Helenu Lakić | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Škola upriličila prijem za Helenu Lakić

Izvor: herceg tv | Datum:20.04.2018.

Darko Jegdić, direktor OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ organizovao je prijem za plivačicu Kluba vodenih sportova „Leotar“, Helenu Lakić, prvog sportistu grada Trebinja za 2017. godinu i njenog trenera Veljka Piljevića.

Helena je inače učenica VII-3 razreda osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u našem gradu. 
Darko Jegdić je ispred škole i nastavničkog vijeća čestitao Heleni i njenom treneru na postignutim sportskim rezultatima u 2017. godini, kao i na izboru za sportistu godine grada Trebinja.
"Helenini rezultati u 2017. godini su za svaku pohvali, ispred škole i nastavničkog vijeća želim joj da nastavi sa postizanjem vrhunski sportskih rezultata i u budućem periodu njene sportske karijere",  istakao je Jegdić tokom prijema.
Direktor Jegdić je uručio Heleni prigodne poklone, zahvalnicu od strane škole i bon od 50 KM  knjižare "Vidoslov".
"Ova podrška od stane moje škole i direktora Darka Jegdića za mene je velika čast i obaveza da nastavim sa postizanjem još boljih rezultata, kako na sportskim takmičenjima, tako i u školskim klupama", kaže vidno uzbuđena Helena Lakić.
Helenin trener Veljko Piljević se zahvalio upravi škole na iskazanoj pažnji za postignute rezutate mlade plivačice KVS „Leotar“ i podršci u nastavku njene sportske karijere.
"Ovo je stvarno jedan veliki pedagoški gest od strane školske uprave i siguran sam da će biti veliki podstrek kako za Helenin dalji sportski i školski napredak, tako i za sve članove Kluba vodenih sportova „Leotar“, rekao je  Piljević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: