Petrović: Važno da se pokaže da je Srpska svetinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Važno da se pokaže da je Srpska svetinja

Izvor: RTRS | Datum:16.04.2024.

Okupljanje naroda Republike Srpske na mitingu "Srpska zove" u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila, je od velike važnosti kako bi se pokazalo da je Srpska svetinja, istakao je potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović.

 

Luka PetrovićFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

 

- Pozivam sve građane Republike Srpske, pogotovo iz Hercegovine, bez obzira na udaljenost, da u što većem broju prisustvujemo mitingu i pokažemo stranom faktoru, ali i onom unutrašnjem da iza Republike Srpske stoji narod koji neće dozvoliti uzimanje imovine i ponižavanje i ugnjetavanje Republike Srpske - rekao je Petrović.

 

Petrović je rekao Srni da je veoma važno da na mitingu narod Republike Srpske bude jedinstven, da se okupi u što većem broju.

 

Na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila, biće održan veliki miting sa kojeg će jasno i glasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

 

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: