"Procep" - prvi srpski naučno-fantastični film (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

"Procep" - prvi srpski naučno-fantastični film (VIDEO)

Izvor: Blic | Foto: Ilustracija | Datum:03.03.2016.

Agenti CIA dolaze u Srbiju da pronađe američki špijunski satelit koji se srušio na njenoj teritoriji i da spasu šta se može spasiti od informacija. Međutim, umjesto običnog satelita nailaze na nešto neuobičajeno što je stiglo iz svemira i situacija počinje da se komplikuje...

Prvi srpski SF To je početak ostvarenja "Procep", prvog srpskog naučno-fantastičnog filma. "Procep" će biti prikazan 6. marta na Festu, a na premijeru stižu i Ken Fori i Katarina Čas koji uz Dragana Mićanovića igraju glavne uloge u novom filmu Dejana Zečevića. Sa njim su radili producenti filmova "Moamula" i "Zona mrtvih"

- Igram Smita, dugogodišnjeg agenta CIA i Interpola, koji se bliži penziji, ali je povučen s jedne istrage da bi pronašao veoma bitne internacionalne podatke koji su se nalazili u svemirskom brodu koji se nedavno srušio u Srbiji. Smit je iskusan, malo iznuren, a neki u agenciji ga smatraju nepredvidljivim jer radi ono što on hoće - kaže o svom liku čuveni Ken Fori.



Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: