U Bileći otkrivena nova grupa ilegalnih migranata | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Bileći otkrivena nova grupa ilegalnih migranata

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:12.12.2017.
Službenici Granične policije Trebinje otkrili su danas na autobuskoj stanici u Bileći osam stranaca iz Alžira, Pakistana, Maroka i Palestine, koji su ilegalno ušli u BiH.

Migranti - Foto: SRNA

Ilegalni migranti, odnosno po tri Alžirca i Pakistanca, te Marokanac i Palestinac, prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Službenici Jedinice granične policije Zvornik danas su na graničnom prelazu Karakaj prilikom ulaska u BiH lišili slobode državljanina Srbije čiji su inicijali M.M. /34/ koga potražuje Stanica javne bezbjednosti Zvornik zbog ubistva. 

On je predat službenicima Policijske uprave Zvornik. 

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod, zbog počinjenog krivičnog djela šumska krađa slobode je lišen muškarac čiji su inicijali M.M. /51/, koji ima državljanstvo Srbije i BiH. 

Na istom prelazu danas je prilikom ulaska u BiH lišen slobode tridesetpetogodišnji državljanin BiH i Hrvatske, čiji su inicijali D.N. za koga je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela krađa. 

Uhapšeni je predat pripadnicima Sudske policije Doboj.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: