SNSD: Istraživanja pokazuju - ubjedljiva pobjeda | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

SNSD: Istraživanja pokazuju - ubjedljiva pobjeda

Izvor: RTRS | Datum:15.04.2018.

Savez nezavisnih socijaldemokrata ozbiljno se priprema za predstojeće izbore, uprkos činjenici da sva interna istraživanja ukazuju na ubjedljivu pobjedu stranke na predstojećim izborima na svim nivoima, kao i kod pojedinačnih kandidata.

Iz SNSD-a navode da je, prema najnovijim istraživanjima, došlo do određenih pomjeranja u odnosu između kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Mladena Ivanića, pa sadašnje istraživanje govori da se prednost Dodika u odnosu na Ivanića povećala na 150.000 glasova.

"Nervoza u redovima takozvanog Saveza za promjene, koju manifestuju lažnim informacijama o istraživanjima SNSD-a, govori samo da su do istih rezultata došli anketirajući javno mnjenje kao i SNSD, a to je ubjedljiva pobjeda SNSD-a na svim nivoima i potpuni debakl SzP-a", ističe se u saopštenju iz SNSD-a.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: